Cheese cake

de marcelas in Dulciuri, 14 Mar 2010 | 7788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Baza:
  • 100g unt nesarat
  • 100g zahar
  • 2 linguri de cognac
  • 1 praf de copt
  • 250-300g faina
  • 4 galbenuse
  • 100-125ml lapte

 

Crema de branza:
  • 750g branza dulce
  • 125g zahar
  • 2 pliculete vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 4 linguri smantana
  • 2-3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese cake:

Din toate ingredientele, pentru baza, facem un aluat moale pe care il intindem,cu mana, intr-o tava mai mica.



Punem crema de branza peste baza de aluat din tava si coaceam la 360F timp de aproximativ 50-60 min. Batem albusurile spuma tare cu 100g zahar si intindem peste cheese cake; dupa care mai dam la cuptor timp de 10 min, pana e frumos rumenita deasupra.

Se taie dupa ce s-a racit.

Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese cake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

cccris 1

15.03.2010, 00:03

Asta e buna de incercat. yummy

adry88 1

08.05.2011, 12:54

iri_iri 1

01.04.2015, 11:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Lemon cake glazurat