Cheese cake

de marcelas in Dulciuri, 14 Mar 2010 | 7433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Baza:
  • 100g unt nesarat
  • 100g zahar
  • 2 linguri de cognac
  • 1 praf de copt
  • 250-300g faina
  • 4 galbenuse
  • 100-125ml lapte

 

Crema de branza:
  • 750g branza dulce
  • 125g zahar
  • 2 pliculete vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 4 linguri smantana
  • 2-3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese cake:

Din toate ingredientele, pentru baza, facem un aluat moale pe care il intindem,cu mana, intr-o tava mai mica.



Punem crema de branza peste baza de aluat din tava si coaceam la 360F timp de aproximativ 50-60 min. Batem albusurile spuma tare cu 100g zahar si intindem peste cheese cake; dupa care mai dam la cuptor timp de 10 min, pana e frumos rumenita deasupra.

Se taie dupa ce s-a racit.

Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese cake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

cccris 1

15.03.2010, 00:03

Asta e buna de incercat. yummy

adry88 1

08.05.2011, 12:54

iri_iri 1

01.04.2015, 11:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Lemon cake glazurat