Biscuiti cu unt si dulceata

de maisondenisse in Dulciuri, 23 Noi 2015 | 1490 vizualizari

 

Credeti-ma, nu aveti cum sa dati gres cu aceasta reteta incredibil de rapida! Din 3 miscati aveti niste biscuiti foarte aromati care se topesc in gura, la propriu.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt la temperatura camerei
  • 80 g zahar pudra
  • 300 g faina
  • 1 praf de sare
  • 1 esenta vanilie
  • 1 lingura praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu unt si dulceata:

Untul taiat bucatele se mixeaza cu zaharul pudra pana acesta se topeste. Se adauga sarea, esenta de vanilie, faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza pana cand se obtine un aluat omogen.


Din aluat se fac bilute de cativa cm si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. In mijlocul bilutelor se face o adancitura cu degetul in care se pune dulceata.


Biscuitii se baga in cuptorul preincalzit pentru 12-15 minute, iar dupa ce se racesc complet se pudreaza cu zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

Se lasa la cuptor doar cat biscuitii sa devina aurii pe margini, dar se coc prea mult, dupa ce se racesc se vor intari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu unt si dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

24.11.2015, 08:46

maisondenisse 1

24.11.2015, 14:12

Si mie mi-au placut tare mult!!

Bya Ralu 1

24.11.2015, 19:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri-semiluna cu portocala si stafide