Biscuiti cu unt si dulceata

de maisondenisse in Dulciuri, 23 Noi 2015 | 1105 vizualizari

 

Credeti-ma, nu aveti cum sa dati gres cu aceasta reteta incredibil de rapida! Din 3 miscati aveti niste biscuiti foarte aromati care se topesc in gura, la propriu.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt la temperatura camerei
  • 80 g zahar pudra
  • 300 g faina
  • 1 praf de sare
  • 1 esenta vanilie
  • 1 lingura praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu unt si dulceata:

Untul taiat bucatele se mixeaza cu zaharul pudra pana acesta se topeste. Se adauga sarea, esenta de vanilie, faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza pana cand se obtine un aluat omogen.


Din aluat se fac bilute de cativa cm si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. In mijlocul bilutelor se face o adancitura cu degetul in care se pune dulceata.


Biscuitii se baga in cuptorul preincalzit pentru 12-15 minute, iar dupa ce se racesc complet se pudreaza cu zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

Se lasa la cuptor doar cat biscuitii sa devina aurii pe margini, dar se coc prea mult, dupa ce se racesc se vor intari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu unt si dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

24.11.2015, 08:46

maisondenisse 1

24.11.2015, 14:12

Si mie mi-au placut tare mult!!

Bya Ralu 1

24.11.2015, 19:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu rahat