Biscuiti de casa

de Bunica in Prajituri, 10 Oct 2009 | 23869 vizualizari

 

Fetite si baietei vreti biscuitei ?

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 g. zahar
  • 200 ml. lapte
  • 200 g. unt
  • 1 pachet amoniac de prajituri ( 7 g. )
  • arome
  • 700-800 g. faina
  • arome
  • zeama de lamaie ptr. stins amoniacul
  • 1 lingura de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de casa:

Se mixeaza ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul.

Se adauga untul ,laptele, amoniacul stins cu zeama de lamaie, aromele si faina.

Se pune aluatul pe planseta si se framanta pana obtinem un aluat vartos.

Se imparte coca in doua ,o parte amestecandu-se cu cacao.

Se combina coca alba (o bila) cu cea cu cacao si se da prin masina de tocat la care am adaugat forma de biscuiti.

TIPS-URI

1

Li se pot da diferite forme .

2

Se pot face fie numai cu cacao sau albi.

3

Cine doreste poate sa-i prajeasca ( sunt foarte grei, dar gustosi)

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bunica 1

16.10.2009, 23:03

lumi , ai doua posibilitati, ii bagi la cuptor sau ii prajesti

ionix 1

30.10.2009, 08:13

si prajiti??? ce gust au prajiti??? n-am papat niciodata prajiti

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 12:35

nc eu nam incercat asa dar arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert chec dungat