Biscuiti de casa

de Bunica in Prajituri, 10 Oct 2009 | 19567 vizualizari

 

Fetite si baietei vreti biscuitei ?

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 g. zahar
  • 200 ml. lapte
  • 200 g. unt
  • 1 pachet amoniac de prajituri ( 7 g. )
  • arome
  • 700-800 g. faina
  • arome
  • zeama de lamaie ptr. stins amoniacul
  • 1 lingura de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de casa:

Se mixeaza ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul.


Se adauga untul ,laptele, amoniacul stins cu zeama de lamaie, aromele si faina.


Se pune aluatul pe planseta si se framanta pana obtinem un aluat vartos.


Se imparte coca in doua ,o parte amestecandu-se cu cacao.


Se combina coca alba (o bila) cu cea cu cacao si se da prin masina de tocat la care am adaugat forma de biscuiti.

 

TIPS-URI

1

Li se pot da diferite forme .

2

Se pot face fie numai cu cacao sau albi.

3

Cine doreste poate sa-i prajeasca ( sunt foarte grei, dar gustosi)

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bunica 1

16.10.2009, 23:03

lumi , ai doua posibilitati, ii bagi la cuptor sau ii prajesti

ionix 1

30.10.2009, 08:13

si prajiti??? ce gust au prajiti??? n-am papat niciodata prajiti

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 12:35

nc eu nam incercat asa dar arata bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Cozonac Rosenkranz