Biscuiti de casa

de Anamaria Cook in Dulciuri, 10 Ian 2013 | 6722 vizualizari

 

Va multumesc pentru ajutor acordat in alegerea pozei.Aceasta este o reteta tare draga mie si trebuia sa arate bine. :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 100 g zahar eu am folosit tos
  • 100 g unt
  • un ou
  • o lingurita esenta vanilie
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de casa:

Intr-un castron mixati untul cu zaharul pana ce acesta devine pufos.


Adaugati oul si esenta de vanilie apoi amestecati bine pana ce obtineti o pasta omogena.


Cerneti faina si incorporati-o putin cate putin in crema de unt.


Tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt sau putin unt si faina, apoi cu ajutorul unui sprit formati biscuitii in formele dorite.


Coaceti in cuptorul incins la 180 C/350 F/ gaz 4 pentru 25 de minute sau pana ce biscuitii devin aurii. Stati cu ochii pe bisuiti deoarece acestia se coc destul de repede si nu vreti sa se arda si sa se usuce prea rau.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Cris2711 1

11.01.2013, 23:50

Sim0na 1

12.01.2013, 12:23

super buni

elenacarlo 1

06.07.2015, 16:09

doar ce i-am facut,sunt un deliciu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti