Biscuiti dietetici

de laura_n in Dulciuri, 27 Apr 2013 | 10047 vizualizari

 

Dupa cum am mai spus, suntem nevoiti sa renuntam la zahar si faina alba, astfel ca a trebuit sa gasim alternative. nu prea ma pricep la indulcitori, din acest motiv am optat pt o varianta naturala de indulcit.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr fulgi ovaz
  • o mana stafide
  • 1lgta scortisoara macinata
  • 3 lg alune de padure crude macinate
  • suc de portocale ( 1 cana)
  • 3-4 lg faina secara
  • fulgi de cioco dietetica
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti dietetici:

Intr-un castron, punem fulgii de ovaz, adaugam scortisoara, alunele macinate, stafidele si amestecam un pic. Adaugam sucul de portocale si il incorporam bine in toata compozitia. Adaugam cateva linguri de faina de secara si amestecam pana obtinem un aluat lipicios. Cu mana uda, formam biscuiti de marime medie si punem la copt intr-o tava prevazuta cu hartie de copt.


In jumatate de compozitie, am ras fulgi de ciocolata fara zahar cu continut ridicat de cacao.


Lasam la copt cam 20 minute, la foc mediu, apoi ii intoarcem, ii mai lasam vreo 10 min si ii scoatem sa se raceasca.


Sunt gustosi, dulci, crocanti la exterior si moi in interior si intrunesc criteriul dietetic necesar.

 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 6 - 7 lei.

2

in loc de scortisoara se poate pune nuca de cocos sau alt ingredient aromat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti dietetici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

laura_n 1

28.04.2013, 17:15

multumesc mult

Lau 1

28.04.2013, 17:30

numai bunatati

Alina26 1

28.04.2013, 17:37

foarte buni!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Broscute cu nuca prajita