Biscuiti digestivi

de deyutzky in Dulciuri, 19 Dec 2015 | 6662 vizualizari

 

Foarte foooarte buni acesti biscuitei! I-am facut de ceva timp, deci sunt expirati:))))) Eu i-am vazut pe blogul codrudepaine.ro, dar si la Rita.
Mi-au iesit cca. 20-22 de biscuiti cu diametrul de 6 cm. 

 

INGREDIENTE

  • Pt cca.20 de biscuiti:
  • 100 g faina integrala de grau
  • 100 g tarate de ovaz
  • 1 lingurita praf de copt
  • 80 g zahar brun
  • un praf de sare
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 2-3 linguri de lapte sau apa
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti digestivi:

Intr-un bol amestecam faina cu taratele, praful de copt, zaharul si sarea. 

Adaugam untul taiat cubulete si amestecam compozitia. Adaugam laptele (punem doar 2 linguri, iar daca la final mai este nevoie, mai adaugam o lingura) si framantam pana cand obtinem un aluat nelipicios. 

Invelim aluatul in folie alimentara si il dam la congelator pentru 25 de minute. 

Preincalzim cuptorul.

Pe masa de lucru infainata intindem aluatul cu ajutorul sucitorului, apoi il decupam cu formele dorite. Eu am folosit un pahar. 

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem biscuitii cu grija. 

Ii coacem la foc mediu timp de 10-15 minute, pana cand se auresc pe margini. Dupa ce ii scoatem din cuptor, ii lasam la racit apoi ii depozitam intr-o cutie cu capac.

Se pastreaza la fel de buni si 4-5 zile. 

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti digestivi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
CHEESECAKE CU JELEU DE CAPSUNI