Biscuiti din fulgi de ovaz

de Xandrinne in Dulciuri, 6 Apr 2014 | 3228 vizualizari

 

Daca ati sti ce gust bun au biscuitii acestia!! Si ce simplu se fac :) I-am vazut pe blogul Cristinei si nu le-am rezistat.

 

INGREDIENTE

  • 2 banane, bine coapte,
  • 1 cana fulgi de ovaz,
  • ciocolata cu 85% cacao, rasa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti din fulgi de ovaz:

Am aprins cuptorul, dupa care am zdrobit bananele (decojite :P) cu o furculita si le-am amestecat cu fulgii de ovaz si cu ciocolata. Am repartizat compozitia omogenizata, cu ajutorul unei lingurite, formand mici gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am aplatizat un pic gramajoarele.


Am tinut biscuitii in cuptor, la cca 180 de grade, cam 15 minute (pana incep sa prinda culoare). Am obtinut biscuiti cu o textura interesanta, crocanti la exterior si molcuti la interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti din fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

06.04.2014, 18:02

buni

Rocsi 1

06.04.2014, 18:38

Xandrinne 1

06.04.2014, 19:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Trufa
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema mascarpone si banane