Biscuiti din fulgi de ovaz

de Xandrinne in Dulciuri, 6 Apr 2014 | 1748 vizualizari

 

Daca ati sti ce gust bun au biscuitii acestia!! Si ce simplu se fac :) I-am vazut pe blogul Cristinei si nu le-am rezistat.

 

INGREDIENTE

  • 2 banane, bine coapte,
  • 1 cana fulgi de ovaz,
  • ciocolata cu 85% cacao, rasa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti din fulgi de ovaz:

Am aprins cuptorul, dupa care am zdrobit bananele (decojite :P) cu o furculita si le-am amestecat cu fulgii de ovaz si cu ciocolata. Am repartizat compozitia omogenizata, cu ajutorul unei lingurite, formand mici gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am aplatizat un pic gramajoarele.


Am tinut biscuitii in cuptor, la cca 180 de grade, cam 15 minute (pana incep sa prinda culoare). Am obtinut biscuiti cu o textura interesanta, crocanti la exterior si molcuti la interior.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti din fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

06.04.2014, 18:02

buni

Rocsi 1

06.04.2014, 18:38

Xandrinne 1

06.04.2014, 19:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Banana in foietaj (pentru 2 portii)