Biscuiti Espresso cu Cafea

de Alina26 in Dulciuri, 9 Apr 2013 | 2481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g faina 00
  • 125g unt
  • 35g cacao
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 150g zahar brun
  • 70g chips-uri de ciocolata
  • 1 lingurita cafea
  • un vârf de cuțit de extract de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Espresso cu Cafea:

1.Incalziti cuptorul la 180°.Intr-o tava de cuptor puneti hartie de copt.Mestecati faina,praful de copt si cacaoa si dati-le prin sita.


2.Intr-un bol mixati untul cu zaharul pana devine cremos.Apoi adaugati oul,extractul de vaniliesi cafeaua si mestecati cu grija.


3.Adaugati faina,cacaua,praful de copt (da-te prin sita mai sus),rand pe rand si mestecati.


4.Adaugati si chips-urile de ciocolata si mestecati.


5.Faceti bilute,cat niste nuci,le puneti pe tava si apasati usor cu o furculita.Le dati la cuptor pentru 15 min.


6.Lasati sa raceasca si serviti!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Espresso cu Cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Alina26 1

08.11.2013, 20:52

ms mult!!!!

RuxyRux 1

08.11.2013, 20:55

Excelenti!

Alina26 1

08.11.2013, 21:15

ms ms!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cacao