Biscuiti Espresso cu Nuci

de Angelina_Elena in Dulciuri, 9 Iun 2013 | 3391 vizualizari

 

By Alina26!

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina 000
  • 125 g margarina rama
  • 140 g zahar tos
  • 50 g nuca macinata
  • 35 g cacao
  • 1 ou
  • 1 lingurita ness
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Espresso cu Nuci:

Intr-un vas amestecam faina, cacaoa, ness-ul, praful de copt apoi le trecem printr-o sita.

In alb vas punem margarina la temperatura camerei, zaharul, praful de sare si mixam foarte bine.

Adaugam apoi oul si omogenizam.

Adaugam amestecul de faina cu cacao, ness si praf de copt, nuca macinata si omogenizam (eu am amestecat cat am putut cu mixerul apoi am amestecat cu o lingura de lemn).

Incalzim cuptorul la foc mediu si tapetam o tava cu hartie de copt.

Facem bilute de marimea unei nuci, le asezam in tava si le apasam usor cu o furculita.

Dam biscuitii la cuptor pentru 15 minute.

Ii lasam sa se raceasca in tava, apoi ii depozitam intr-o casera cu capac.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Din ingredientele de mai sus am obtinut 32 de biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Espresso cu Nuci" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Deliciu