Biscuiti fragezi

de Brindusa in Prajituri, 3 Ian 2010 | 8607 vizualizari

 

Am aceasta reteta de la bunica mea. Nu m-am priceput eu prea bine la ornat (am incercat sa fac o pasta de zahar, dar n-am prea reusit), dar ies niste biscuiti de ti se topesc in gura!

 

INGREDIENTE

  •      600 g faina pentru patiserie
  •      300 g unt gras, taiat bucatele mici, mai moale
  •      300 g zahar pudra
  •      4-5 galbenusuri (sau 4 galbenusuri + 1 ou) 
  •      Vanilie dupa gust
  •      1 praf de sare 
  •      Putina smantana (sau apa minerala, sau apa) ca sa se lege coca
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi:

Amesteca faina cu zaharul si cu untul. Se pot amesteca intr-un robot electric. Amesteca galbenusurile in acelasi mod. Pune smantana cate putin, pana se formeaza o coca moale, care poate fi intinsa.




Pune la frigider ½ ora. Intinde o foaie si taie forme dupa cum iti plac.



Coace pe o tava unsa sau pe hartie de pergament 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

ANCA 1

04.01.2010, 19:38

suna bine reteta

Anamaria7 1

06.11.2010, 00:12

mereu mi-au placut mult astfel de fursecuri bravo!

Ligia Bxl 1

22.02.2011, 19:16

as fi vrut unul la cafea dar cred ca nu mai ai

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu crema de lapte praf si biscuiti