Biscuiti fragezi cu cocos, ciocolata si migdale

de Brindusa in Prajituri, 19 Mar 2012 | 2588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g unt moale
  • 150 g zahar brun
  • 100 g zahar tos
  • 100 g fulgi de cocos
  • 50 g migdale maruntite
  • 3 oua
  • 400 g faina
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • 100 g ciocolata neagra, taiata marunt
  • 2 pastai de vanilie, semintele
  • migdale pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi cu cocos, ciocolata si migdale:

Incalzeste cuptorul la 180 C. Pune hartie de copt in doua tavi mari de aragaz.


Pe una din tavi intinde fulgii de cocos si pune-i in cuptor cateva minute, ca sa se aureasca. Ai mare grija pentru ca se ard foarte usor!


Amesteca faina cernuta cu praful de copt, fulgii de cocos si migdalele maruntite.


Mixeaza untul si zaharul cateva minute, pana se omogenizeaza.


Adauga ouale pe rand si semintele de vanilie, amestecand dupa fiecare.


Mixeaza inauntru amestecul de faina. Adauga si ciocolata si amestec-o cu o lingura.


Cu ajutorul a doua linguri pune bile de coca in tava, la distanta de 2-3 cm una de alta (biscuitii se lasa putin la copt).


Coace biscuitii cam 10 minute, la 180 C. In final trebuie sa fie usor auriti.


Scoate biscuitii din tava si raceste-i pe un gratar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi cu cocos, ciocolata si migdale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Brindusa 1

20.03.2012, 23:38

Si tie, Simona

Laly 1

21.03.2012, 10:43

Vin si eu la unul,aduc eu cafeluta

MIUTA 1

21.03.2012, 13:29

Super buni,vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cuburi cu lapte