Biscuiti fragezi cu scortisoara

de anca_rm in Prajituri, 18 Sep 2013 | 2206 vizualizari

 

Daca tot e frig afara m-am gandit ca merg niste biscuiti .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 110 gr unt
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta vanilie
  • un praf de sare
Portii: 35
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi cu scortisoara:

Faina o cernem impreuna cu praful de copt .


Untul(la temperatuta camerei) se freaca cu 150gr zahar pana devine spuma . Adaugam esenta de vanilie , oul batut cu un praf de sare si faina amestecata inainte cu praful de copt.


Framantam pana obtinem un aluat bine legat . Acest aluat il invelim intr-o folie si il punem la frigider o ora . Pregatim o tava – o acoperim cu hartie de copt si pornim cuptorul la 180 grade.


Dupa o ora scoatem aluatul din frigider si daca aveti pompa de biscuit atunci se pot face cu pompa forma pe care o doriti. Dupa ce se pun in tava punem pe ei restul de zahar si scortisoara (dupa gust).


Daca nu aveti pompa de biscuit atunci intindeti din aluat o foaie de grosime 0.5 cm aproximativ , si taiati cu forme . Aceste forme se tavalesc prin 50 gr zahar amestecate cu scortisoara .


Binenteles se pot forma bilute cu mana si se procedeaza la fel ( se tavalesc prin 50 gr zahar amestecat cu scortisoara)


Se dau la cuptor pentru 15 minute

 

TIPS-URI

1

este nevoie de inca o ora sa stea la frigider , pe langa timpul de 30 minute necesar pentru framantare si coacere

2

sunt deliciosi alaturi de o ceasca de cafea sau ceai

3

pot fi luati ca si gustare pe drum , la birou sau pot face parte din pachetelul scolar

4

daca nu va place scortisoara se poate si fara

5

puteti pune orice altceva

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

RuxyRux 1

18.09.2013, 21:59

Ce frumosi!

anca_rm 1

20.09.2013, 13:48

Ruxy multumesc

anca_rm 1

20.09.2013, 13:48

Lia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Paleuri - fursecuri cu crema