Biscuiti ''girelli''

de Adele in Dulciuri, 4 Apr 2014 | 1084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 1 oua
  • 3 linguri cacao
  • 1 esenta vanilie
  • 1 esenta rom
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti ''girelli'':

Punem int-un vas untul si zaharul si incepem sa amestecam,adaugam oul si faina putin cate putin.Framantam un aluat moale pe care il impartim in doua.O bucata o amestecam cu cele 3 linguri de cacao si esenta de rom.Cealalta parte o amestecam cu esenta de vanile .


Cele doua parti le dam la frigider pentru 10 minute.


Intindem cate doua foi ,sa aibe c-am aceasi forma,si asezam foaia maro peste cea alba.Rulam bine si punem la congelator pentru 10 minute.


Luam baonul de aluat si din el taiem felii de vreo 2 cm fiecare ,pe care le turtim usor cu mana si le aseam intr-o tava.Dam la cuptor pentru 20 de minute la 180°.


Cand i scoatem i lasam sa se raceasca un pic ,inainte sa i punem in farfurie,pentru ca sunt fragezi si se pot rupe .


Putem presara zahar pudra sau chiar sa i glasam cu ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti ''girelli''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

nadea68 1

05.04.2014, 17:13

ii am si eu pe lista de facut

laura_n 1

05.04.2014, 17:18

imi plac mult!

Adele 1

05.04.2014, 17:47

Nadea Laura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu untura si smantana