Biscuiti moi cu cacao si alune

de Brindusa in Prajituri, 8 Feb 2012 | 2098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 150 g zahar brun
  • 3 linguri cu miere
  • 2 oua
  • 2 linguri cu cacao
  • 100 ml lapte
  • 250- 300 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 g alune de padure, maruntite putin
  • 2 linguri esenta de vanilie homemade
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti moi cu cacao si alune:

Incalzeste cuptorul la 180 C si pune hartie de copt pe 3 tavi mari.


Amesteca 250 g faina cu cacao si praful de copt. Cerne-le impreuna.


Cu mixerul bate untul cu zaharul, pana se alifiaza putin. Adauga mierea si amesteca. Pune ouale pe rand, amestecand dupa fiecare. Amesteca inauntru esenta de vanilie.


Pune 1/2 din amestecul de faina, apoi laptele, apoi restul de faina, amestecand dupa fiecare. Coca trebuie sa fie moale, dar odata luata in lingurita sa-si pastreze forma. Daca e prea molae, adauga si restul de faina. Adauga si alunele si amesteca-le.


Pe tavi pune cate 1 lingurita de coca la distanta de 3 cm (biscuitii se lasa putin in timpul coptului). Coace 10 minute la 180 C.


Raceste biscuitii pe gratare de metal.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti moi cu cacao si alune" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mena29 1

09.02.2012, 16:48

Ce frumosi!

madi_marin 1

09.02.2012, 19:42

ce-mi plac....

MIUTA 1

10.02.2012, 11:13

Suuuuuper faini si cred ca se topesc in gura.....imi plac de mai multe ori!!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt