Biscuiti moi cu cacao si alune

de Brindusa in Prajituri, 8 Feb 2012 | 1891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 150 g zahar brun
  • 3 linguri cu miere
  • 2 oua
  • 2 linguri cu cacao
  • 100 ml lapte
  • 250- 300 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 g alune de padure, maruntite putin
  • 2 linguri esenta de vanilie homemade
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti moi cu cacao si alune:

Incalzeste cuptorul la 180 C si pune hartie de copt pe 3 tavi mari.


Amesteca 250 g faina cu cacao si praful de copt. Cerne-le impreuna.


Cu mixerul bate untul cu zaharul, pana se alifiaza putin. Adauga mierea si amesteca. Pune ouale pe rand, amestecand dupa fiecare. Amesteca inauntru esenta de vanilie.


Pune 1/2 din amestecul de faina, apoi laptele, apoi restul de faina, amestecand dupa fiecare. Coca trebuie sa fie moale, dar odata luata in lingurita sa-si pastreze forma. Daca e prea molae, adauga si restul de faina. Adauga si alunele si amesteca-le.


Pe tavi pune cate 1 lingurita de coca la distanta de 3 cm (biscuitii se lasa putin in timpul coptului). Coace 10 minute la 180 C.


Raceste biscuitii pe gratare de metal.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti moi cu cacao si alune" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mena29 1

09.02.2012, 16:48

Ce frumosi!

madi_marin 1

09.02.2012, 19:42

ce-mi plac....

MIUTA 1

10.02.2012, 11:13

Suuuuuper faini si cred ca se topesc in gura.....imi plac de mai multe ori!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu stafide, nuci si migdale