Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Stiu, e deja februarie, dar nu am reusit pana acum sa va arat ce am pregatit noi pentru Mosul :) Ideea o am de la Sara si Miki (Culorile din farfurie). Reteta lor e un pic altfel, ei au pregatit niste braduti, eu m-am orientat dupa preferintele noastre si ne-au iesit niste stelute roz, pe care le-a mancat si Mosul, dar si noi :D
Am amestecat faina cu untul rece, taiat cuburi. Intr-un bol am amestecat oul cu zaharul, apoi am pus si colorantul.
Am amestecat cele doua compozitii. Am format o minge din aluatul rezultat; am infoliat bila de aluat si am dat-o la rece, 20 de minute. Am intins foaia de aluat si am decupat stelute, pe care le-am copt in tava tapetata cu hartie de copt, cca 15 minute la 170 de grade, in cuptorul preincalzit.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult