Biscuiti rapizi cu cereale

de Julie in Dulciuri, 22 Mai 2010 | 14582 vizualizari

 

Cerealele integrale ar trebui sa nu lipseasca din alimentatia copiilor nostri. Cum acestea nu sunt prea bune la gust , putem sa le adaugam in diverse prajiturele facute in casa. Biscuitii pe care i-am facut azi , se fac foarte usor si foarte repede. Sunt de asemenea si foarte gustosi. Va recomand sa-i consumati la mic dejun alaturi de cafea iar pentru copii alaturi de lapte sau ceai. Sunt foarte hranitori si plini de energie!

 

INGREDIENTE

  • o cana cu fulgi de cereale( de ovaz, de grau sau de care ai prin casa)
  • o cana nuci macinate
  • 100 g nuca de cocos
  • 50 g stafide
  • 2 linguri cacao
  • o lingura scortisoara
  • 4-5 linguri cu miere
  • 100 g unt moale
  • o esenta de rom
  • 3 oua
  • un praf de copt
  • 4-5 linguri cu faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti rapizi cu cereale:

Amestecam bine toate ingredientele.

La sfarsit punem faina, si putem adauga inca o lingura daca nu s-a legat

bine compozitia. Udam mainile cu apa si formam biscuitii pe care ii punem in tava

unsa cu ulei. Coacem la foc potrivit timp de 10-15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti rapizi cu cereale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Roxana 1

22.05.2010, 15:17

foarte bun...au englezii ceva de genu cu bucati de cioco prin ei

Julie 1

23.05.2010, 08:47

Buna ideea cu cioco prin ei! Data viitoare pun si eu!

mena29 1

30.05.2010, 21:05

buni,buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Placintele impletite cu branza si stafide