Biscuiti rapizi cu cereale

de Julie in Dulciuri, 22 Mai 2010 | 14211 vizualizari

 

Cerealele integrale ar trebui sa nu lipseasca din alimentatia copiilor nostri. Cum acestea nu sunt prea bune la gust , putem sa le adaugam in diverse prajiturele facute in casa. Biscuitii pe care i-am facut azi , se fac foarte usor si foarte repede. Sunt de asemenea si foarte gustosi. Va recomand sa-i consumati la mic dejun alaturi de cafea iar pentru copii alaturi de lapte sau ceai. Sunt foarte hranitori si plini de energie!

 

INGREDIENTE

  • o cana cu fulgi de cereale( de ovaz, de grau sau de care ai prin casa)
  • o cana nuci macinate
  • 100 g nuca de cocos
  • 50 g stafide
  • 2 linguri cacao
  • o lingura scortisoara
  • 4-5 linguri cu miere
  • 100 g unt moale
  • o esenta de rom
  • 3 oua
  • un praf de copt
  • 4-5 linguri cu faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti rapizi cu cereale:

Amestecam bine toate ingredientele.

La sfarsit punem faina, si putem adauga inca o lingura daca nu s-a legat

bine compozitia. Udam mainile cu apa si formam biscuitii pe care ii punem in tava

unsa cu ulei. Coacem la foc potrivit timp de 10-15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti rapizi cu cereale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Roxana 1

22.05.2010, 15:17

foarte bun...au englezii ceva de genu cu bucati de cioco prin ei

Julie 1

23.05.2010, 08:47

Buna ideea cu cioco prin ei! Data viitoare pun si eu!

mena29 1

30.05.2010, 21:05

buni,buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu urda si lapte batut