Biscuiti rustici umpluti cu mere

de Ksenya in Dulciuri, 21 Ian 2016 | 3680 vizualizari

COMENTARII (20)

Catalina L 1

21.01.2016, 20:23

ce frumosi sunt

Andra_Constantinescu 1

21.01.2016, 20:25

Super-tari! Am vazut si eu metoda asta de lucru pe FB

-Licurici- 1

21.01.2016, 20:28

Lau 1

21.01.2016, 20:29

Ksenya 1

21.01.2016, 20:32

Abea astept maine sa-i iau la cafea Multumesc fetelor de aprecieri

Ela68 1

21.01.2016, 20:33

simpatici, deosebiti

reisnaor_2006 1

21.01.2016, 21:14

buniiiiiiiiiii

Bya Ralu 1

21.01.2016, 21:24

deliciosi

mihaelar63 1

21.01.2016, 21:33

Wow ,ce buni . Vreau si eu

anca_rm 1

22.01.2016, 08:38

ce biscuiti frumosi si gustosi

MotanLaOale 1

22.01.2016, 08:50

Ksenya 1

22.01.2016, 08:55

Aletta 1

22.01.2016, 09:53

simona72 1

22.01.2016, 10:37

Ce idee faina sa suprapui foile. Asa obtii si mai multa umplutura cand mananci. Pe la intalieni am vazut treaba asta cand umplu pastele...frumoasa adaptarea ta.

diaconta 1

22.01.2016, 10:54

Foarte faini si gustosi desigur

Ksenya 1

22.01.2016, 11:05

Multumesc

Rocsi 1

22.01.2016, 19:58

Cat de mult poate sa imi placa

Gherca Daniela 1

23.01.2016, 10:30

Alexandra Burz 1

24.01.2016, 18:46

Ce bunatate

navidad_2017 1

04.01.2017, 02:27

Deliciosi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi fragede si mere