Biscuiti rustici umpluti cu mere

de Ksenya in Dulciuri, 21 Ian 2016 | 1779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • (apoximativ 20-22 bicuiti)
  • 250 g faina
  • 100 g zahar
  • 125 g unt rece
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 2 linguri apa rece
  • Pentru umplutura:
  • 4 mere medii
  • 20 g zahar din trestie de zahar
  • 2 linguri dulceata caise
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti rustici umpluti cu mere:

Se face un aluat din faina proaspat cernuta, se adauga zaharul, zaharul vanilat si praful de copt, apoi oul bătut și la final untul rece taiat în bucăți mici. Se framanta un aluatul si daca e nevoie se mai adauga 2 linguriapa rece, si se da la rece pentru 30 min.


Intr-o cratita, punem merele curatate de coaja si taiate bucati mici. Se adauaga zaharul brun, dulceata si scortisoara. Punem cratita la foc pentru 15 minute, pana se ingroasa compozitia. Se da deoparte si se lasa la racit.


Se incalzeste cuptorul la 180 °. Tăiem aluatul in 2 si intindem aluatul in 2 foi (aproximativ 0,5 cm grosime). Pe prima foaie cu ajutorul unei lingurite formam movilite. Acoperim cu cealata foaie. Sigilam bine foaia cu ajutorul unei cesti de cafea,formam biscuitii. Cu un cutit bine ascutit facem o incizie, pentru a da o tenta de rustic. Coacem la cuptor 15 minute.Biscuitii sunt ideali pentru micul dejun sau ceaiul de la ora 5.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti rustici umpluti cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Gherca Daniela 1

23.01.2016, 10:30

Alexandra Burz 1

24.01.2016, 18:46

Ce bunatate

navidad_2017 1

04.01.2017, 02:27

Deliciosi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere si bezea