Semifreddo cu portocale şi fructe de pădure

de diaconta in Dulciuri, 12 Mai 2013 | 3626 vizualizari

 

Adică un fel de îngheţată foarte cremoasă şi aromată.Ruxy mi-a făcut poftă cu reţeta ei,m-am inspirat dar am modificat-o puţin.La final a ieşit o bunăciune.

 

INGREDIENTE

  • 500 g frisca naturala 32% grasime
  • 400 g iaurt grecesc 10% grasime
  • 3 oua
  • 5 linguri zahar
  • Zeama de la jumatate de portocala
  • 10 g gelatina
  • Vanilie
  • Afine si coacaze roşii
  • Câteva piscoturi
  • Tablete de ciocolata cu menta
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semifreddo cu portocale şi fructe de pădure:

Frisca am batut-o si am lasat-o la frigider.


Gelatina am hidratat-o cu putina apa rece.


Am mixat ouale cu zaharul pâna când acesta s-a topit.


Am adaugat siropul de portocala si iaurtul.


Am încalzit putin compozitia,am încalzit si gelatina si am pus-o în amestec.


Dupa ce s-a racit,am adaugat cate-o lingura de frisca în compozitie si vanilia.


Am pus la frigider într-o caserola si am plecat de-acasa.


Când m-am întors era închegata frumos si foarte cremoasa.


Intr-o tava de chec am pus o folie si am asezat straturi de înghetata ,piscoturi,fructe de padure si ciocolata.Am pus din nou la frigider.


Nu de alta dar la cât de buna era,as fi putut s-o manânc pe toata la ora aceea târzie.Voi mânca mâine o felie generoasa bineînteles.


Voi faceti cum doriti si cum va lasa constiinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Semifreddo cu portocale şi fructe de pădure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (63)

Krystyan Trendy 1

10.12.2013, 09:44

ce deliciu!

diaconta 1

10.12.2013, 10:28

Cristina,ne mai scapa si noua una alta,oricat de vigilente suntem ))))))

diaconta 1

10.12.2013, 10:28

Krysty
Imi place inghetata si tot ce e inrudit cu ea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Pufuleti de casa