Biscuiti sarati

de GeorgiG in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2016 | 988 vizualizari

 

Am achizitionat de curand doua forme de biscuiti de silicon si trebuiau testate pentru Craciun. Asa ca am facut niste biscuiti sarati. Merg de minune langa un pahar de vin, bere sau de ce nu, ceai. 

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 350 g faina
  • o lingurita praf de copt
  • sare
  • 100 g cascaval
  • 100 g branza ( Tilsiter am folosit eu )
  • o lingura smantana
  • ulei de masline pentru uns
  • amestec de condimente
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sarati:

Am frecat putin untul. Am adaugat cascavalul si branza rase, sarea, smantana si apoi faina amestecata cu praful de copt.


Am introdus aluatul 15 minute la rece. Pentru amestecul de condimente, am folosit cate o jumatate de lingurita de oregano, maghiran, busuioc si rozmarin.


Am intins aluatul in formele de silicon, apoi am decupat biscuitii din forma si i-am asezat intr-o tava pregatita cu hartie de copt. Puteam introduce direct la cuptor forma de silicon, dar nu am decat una si am preferat sa pun biscuitii intr-o tava mai mare pentru a reduce timpul.


Cu ajutorul unei pensule, am uns putin fiecare biscuit, apoi am presarat condimente.


Am introdus tava in cuptorul incins, pentru 15 minute, pana se rumenesc usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

anca_rm 1

28.11.2016, 09:18

ce bune rontaieli ai pregatit

diaconta 1

30.11.2016, 20:44

dulci sau sarati,sunt foarte buni

noiinbucatarie 1

26.12.2016, 20:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna vegetariana
  • 05

    MA

  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval si chimen