Biscuiti sarati

de GeorgiG in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2016 | 1651 vizualizari

 

Am achizitionat de curand doua forme de biscuiti de silicon si trebuiau testate pentru Craciun. Asa ca am facut niste biscuiti sarati. Merg de minune langa un pahar de vin, bere sau de ce nu, ceai. 

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 350 g faina
  • o lingurita praf de copt
  • sare
  • 100 g cascaval
  • 100 g branza ( Tilsiter am folosit eu )
  • o lingura smantana
  • ulei de masline pentru uns
  • amestec de condimente
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sarati:

Am frecat putin untul. Am adaugat cascavalul si branza rase, sarea, smantana si apoi faina amestecata cu praful de copt.

Am introdus aluatul 15 minute la rece. Pentru amestecul de condimente, am folosit cate o jumatate de lingurita de oregano, maghiran, busuioc si rozmarin.

Am intins aluatul in formele de silicon, apoi am decupat biscuitii din forma si i-am asezat intr-o tava pregatita cu hartie de copt. Puteam introduce direct la cuptor forma de silicon, dar nu am decat una si am preferat sa pun biscuitii intr-o tava mai mare pentru a reduce timpul.

Cu ajutorul unei pensule, am uns putin fiecare biscuit, apoi am presarat condimente.

Am introdus tava in cuptorul incins, pentru 15 minute, pana se rumenesc usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

anca_rm 1

28.11.2016, 09:18

ce bune rontaieli ai pregatit

diaconta 1

30.11.2016, 20:44

dulci sau sarati,sunt foarte buni

Rahela Velicu 1

26.12.2016, 20:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu susan din foietaj - de post