Biscuiti sarati cu fistic, stafide si nuci

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2011 | 2657 vizualizari

 

Biscuiti sarati cu fistic, stafide si nuci. Deosebit de buni, ideali dimineata langa un iaurt sau de rontait la serviciu cand nu ai timp sa mananci.

 

INGREDIENTE

  • 50 g fistic
  • 50 g stafide rosii
  • miezul de la 10 nuci
  • 200 g telemea de vaca
  • 250 g margarina/unt
  • 400-450 g faina
  • 1 praf de nuscsoara
  • 1/2 praf de copt
  • 1 praf de boia dulce
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sarati cu fistic, stafide si nuci:

Se amesteca toate ingredientele astfel: branza si margarina/untul date pe razatoare, fisticul curatat de coaja si taiat in 2,stafidele intregi, si prafurile.Miezul de nuca se macina marunt si se foloseste la sfarsit pentru a tavali biscuitii prin el inainte de a-i coace.



Se fac diverse forme din aluatul pregatit, bilute, triunghiuri, floricele sau grisine lungi.Se tavlesc prin nuca macinata si se aseaza pe hartie de copt intr-o tava subtire si intinsa ca suprafata.Mie mi-a ajuns aluatul pentru 2 tavi mari si lungi.Se coc la foc mediu pana se rumenesc.Sunt foarte sfaramicioase odat ce musti din ele si se topesc in gura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati cu fistic, stafide si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Lau 1

04.04.2011, 13:41

buniiii

divainbucatarie 1

04.04.2011, 17:18

epurasha2bb 1

05.04.2011, 11:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort diplomat