Biscuiti sfaramiciosi cu fructe de padure

de vero_closca in Prajituri, 7 Mai 2010 | 3967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1ou
  •  o cana de zahar
  •  200 ml ulei
  • 250 g faina
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • 12 lingurite dulceata de fructe de padure
  • 100 g nuci maruntite

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sfaramiciosi cu fructe de padure:

Oul se freaca cu zaharul pana devine o pasta,se incorporeaza uleiul putin cate putin.Separat se amesteca faina cernuta cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie.


In tava de copt (neunsa) se indinde o foaie de 5 mm grosime dupa care facem 12 cercuri cu un pahar cu gura larga lasand spatiu de 1.5 cm intre ele. Scoatem restul de aluat din jurul cercurilor si il punem deoparte. Pe fiecare cerc punem cate o lingurita cu varf de dulceata. Din aluatul ramas intindem o foaie din care taiem fasii pe care le punem pe marginea cercurilor peste dulceata de jur imprejur.


Daca ne mai ramane aluat il sfaramitam peste dulceata,apoi presaram nucile.


Totul intra in cuptorul preincalzit si se tine la foc mediu pana capata o culoare aramie.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sfaramiciosi cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

07.05.2010, 20:06

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 22:28

Teo 1

07.05.2010, 22:57

deja ,imi imaginez ca rontai frumusetea asta de biscuiti!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti