Biscuiti sfaramiciosi cu fructe de padure

de vero_closca in Prajituri, 7 Mai 2010 | 4421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1ou
  •  o cana de zahar
  •  200 ml ulei
  • 250 g faina
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • 12 lingurite dulceata de fructe de padure
  • 100 g nuci maruntite

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sfaramiciosi cu fructe de padure:

Oul se freaca cu zaharul pana devine o pasta,se incorporeaza uleiul putin cate putin.Separat se amesteca faina cernuta cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie.


In tava de copt (neunsa) se indinde o foaie de 5 mm grosime dupa care facem 12 cercuri cu un pahar cu gura larga lasand spatiu de 1.5 cm intre ele. Scoatem restul de aluat din jurul cercurilor si il punem deoparte. Pe fiecare cerc punem cate o lingurita cu varf de dulceata. Din aluatul ramas intindem o foaie din care taiem fasii pe care le punem pe marginea cercurilor peste dulceata de jur imprejur.


Daca ne mai ramane aluat il sfaramitam peste dulceata,apoi presaram nucile.


Totul intra in cuptorul preincalzit si se tine la foc mediu pana capata o culoare aramie.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sfaramiciosi cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

07.05.2010, 20:06

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 22:28

Teo 1

07.05.2010, 22:57

deja ,imi imaginez ca rontai frumusetea asta de biscuiti!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca