Negresa glazurata cu nuca

de diana_k in Prajituri, 20 Oct 2012 | 1831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g zahar
  • 250 g unt
  • 100 g cacao
  • 150 ml lapte
  • 4 oua
  • 100 g nuci macinate grosier
  • 200 g faina
  • 1 plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa glazurata cu nuca:

Se pune la zaharul, untul, laptele si cacaoa pe foc. Cand incepe sa fiarba compozitia se da deoparte. Se opresc 15 linguri pentru glazura, restul compozitiei se lasa la racit.


In acest timp se bat albusurile spuma.


In siropul racit se incorporeaza pe rand si in ordine: galbenusurile, faina, praful de copt, albusurile si nuca.


Compozitia se toarna in tava (30/21cm) si se coace la 180 grade timp de 30 de minute Blatul copt si racit si se taie cubulete.


Fiecare bucatica de prajitura se inmoaie in siropul oprit la inceput.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa glazurata cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

21.10.2012, 14:58

delicioasa

diana_k 1

21.10.2012, 21:15

multumesc

RuxyRux 1

21.10.2012, 21:20

Si glazurata si cu nuca...mmmm...deliciu! Diana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Brownie cheesecake