Biscuiti simpli

de ionela2682 in Prajituri, 8 Feb 2010 | 8402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5  oua
  • 15 linguri untura
  • 1 cana zahar
  • 1 lingurita amoniac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti simpli:

Se mixeaza ouale cu zaharul foarte bine dupa care se adauga rand pe rand lingurile de untura mixand continuu.

Se adauga amoniacul stins in zeama de lamaie sau otet dupa care se adauga faina obtinandu se astfel un aluat care se trece prin masina de tocat la care s-a montat forma de biscuiti.

Se coc in cuptorul incins pana devin aurii

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti simpli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti simpli-0
Biscuiti simpli-1
Biscuiti simpli-2
Biscuiti simpli-3
Biscuiti simpli-4

COMENTARII (4)

ionix

ionix 1

08.02.2010, 18:21

uite o reteta pentru care pot folosi formele alea care le am la masina de tocat
pfft, nu mai sunt singura ionela de pe aici
bun venit

Teo

Teo 1

08.02.2010, 21:18

ce buni sunt! la ''tara '' femeile fac acesti biscuiti pt . ca nu necesita o indemanare prea mare , nu necesita costuri mari si se ''satura '' toata familia ;o recomandare : dubleaza cantitatea de amoniacsi ai sa vezi a2a zi ce biscuiti grozavi ai iesit!

ionela2682

ionela2682 1

08.02.2010, 21:50

multumesc ionela si bine v am gasit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!