Biscuiti spritati

de Lau in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 300 g untura
  • 150 g zahar
  • 1 praf de sare
  • coaja si zeama de lamaie
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 g lapte
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spritati:

Intr-un bol, adaugam faina, zaharul, zaharul vanilat, sarea, coaja de lamaie, praful de copt si amestecam cu o lingura.


Facem o gaura in mijloc, adaugam untura, laptele, zeama de lamaie si incepem sa framantam un aluat omogen si nelipicios.


Daca este nevoie, se mai adauga faina sau lapte.


Pregatim masina de tocat, impreuna cu dispozitivul pentru biscuiti.


Trecem aluatul prin masina, taiem cu un cutit biscuitii si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Dam la cuptorul incalzit pana se rumenesc putin.


Cand s-au racit, ii trecem prin zahar pudra sau trecem jumatate de biscuite prin ciocolata topita si presam nuca de cocos deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spritati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

anca_rm 1

25.11.2016, 08:34

Lau 1

25.11.2016, 15:45

noiinbucatarie 1

28.11.2016, 20:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

RETETA RECOMANDATA
Baclava greceasca