Biscuiti spritati

de Lau in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 300 g untura
  • 150 g zahar
  • 1 praf de sare
  • coaja si zeama de lamaie
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 g lapte
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spritati:

Intr-un bol, adaugam faina, zaharul, zaharul vanilat, sarea, coaja de lamaie, praful de copt si amestecam cu o lingura.


Facem o gaura in mijloc, adaugam untura, laptele, zeama de lamaie si incepem sa framantam un aluat omogen si nelipicios.


Daca este nevoie, se mai adauga faina sau lapte.


Pregatim masina de tocat, impreuna cu dispozitivul pentru biscuiti.


Trecem aluatul prin masina, taiem cu un cutit biscuitii si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Dam la cuptorul incalzit pana se rumenesc putin.


Cand s-au racit, ii trecem prin zahar pudra sau trecem jumatate de biscuite prin ciocolata topita si presam nuca de cocos deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spritati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

anca_rm 1

25.11.2016, 08:34

Lau 1

25.11.2016, 15:45

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Goffre