Biscuiti spritati

de Lau in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 300 g untura
  • 150 g zahar
  • 1 praf de sare
  • coaja si zeama de lamaie
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 g lapte
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spritati:

Intr-un bol, adaugam faina, zaharul, zaharul vanilat, sarea, coaja de lamaie, praful de copt si amestecam cu o lingura.

Facem o gaura in mijloc, adaugam untura, laptele, zeama de lamaie si incepem sa framantam un aluat omogen si nelipicios.

Daca este nevoie, se mai adauga faina sau lapte.

Pregatim masina de tocat, impreuna cu dispozitivul pentru biscuiti.

Trecem aluatul prin masina, taiem cu un cutit biscuitii si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptorul incalzit pana se rumenesc putin.

Cand s-au racit, ii trecem prin zahar pudra sau trecem jumatate de biscuite prin ciocolata topita si presam nuca de cocos deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spritati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

anca_rm 1

25.11.2016, 08:34

Lau 1

25.11.2016, 15:45

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Miraj dulce