Biscuiti spritati cu cocos ,frisca si dulceata de mere

de Dea_Dea in Dulciuri, 6 Iun 2013 | 1330 vizualizari

 

Un desert rapid si apreciat de catre ai mei !!

 

INGREDIENTE

ALUAT:

  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri zahar
  • esenta vanilie
  • 100 gr unt
  • 5 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri nuca de cocos

ORNAT:

  • 200 ml frisca
  • dulceata de mere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spritati cu cocos ,frisca si dulceata de mere:

Aluatul:


Se pune in castron smantana, se adauga oul , zaharul , esenta de vanilie si se omogenizeaza.


Untul se topeste si se pune peste compozitie , se amesteca si se pune faina amestecata cu praful de copt, iar la final se pune nuca de cocos.


Se pun in pos de ornat si se fac betisoare in tava , pe hartia de copt. Se dau la cuptorul preincalzit , la foc potrivit 20 min. Se scot si se lasa la racit.


Frisca se bate.


Se pune frisca in bol, se pun biscuitii , iar intre se pune cu lingurita dulceata.


POFTA BUNA!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spritati cu cocos ,frisca si dulceata de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

JamilaCuisine 1

06.06.2013, 17:00

Foarte bunnnnnnn!

Rocsi 1

06.06.2013, 18:57

Niste biscuitei as vrea si eu

Dea_Dea 1

06.06.2013, 23:21

Multumesc mult dragilor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti