Biscuiti spritati cu cocos ,frisca si dulceata de mere

de Dea_Dea in Dulciuri, 6 Iun 2013 | 963 vizualizari

 

Un desert rapid si apreciat de catre ai mei !!

 

INGREDIENTE

ALUAT:

  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri zahar
  • esenta vanilie
  • 100 gr unt
  • 5 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri nuca de cocos

ORNAT:

  • 200 ml frisca
  • dulceata de mere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spritati cu cocos ,frisca si dulceata de mere:

Aluatul:


Se pune in castron smantana, se adauga oul , zaharul , esenta de vanilie si se omogenizeaza.


Untul se topeste si se pune peste compozitie , se amesteca si se pune faina amestecata cu praful de copt, iar la final se pune nuca de cocos.


Se pun in pos de ornat si se fac betisoare in tava , pe hartia de copt. Se dau la cuptorul preincalzit , la foc potrivit 20 min. Se scot si se lasa la racit.


Frisca se bate.


Se pune frisca in bol, se pun biscuitii , iar intre se pune cu lingurita dulceata.


POFTA BUNA!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spritati cu cocos ,frisca si dulceata de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

JamilaCuisine 1

06.06.2013, 17:00

Foarte bunnnnnnn!

Rocsi 1

06.06.2013, 18:57

Niste biscuitei as vrea si eu

Dea_Dea 1

06.06.2013, 23:21

Multumesc mult dragilor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu caramel si mascarpone