Biscuiti spritati cu cocos ,frisca si dulceata de mere

de Dea_Dea in Dulciuri, 6 Iun 2013 | 1975 vizualizari

 

Un desert rapid si apreciat de catre ai mei !!

 

INGREDIENTE

ALUAT:

  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri zahar
  • esenta vanilie
  • 100 gr unt
  • 5 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri nuca de cocos

ORNAT:

  • 200 ml frisca
  • dulceata de mere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spritati cu cocos ,frisca si dulceata de mere:

Aluatul:


Se pune in castron smantana, se adauga oul , zaharul , esenta de vanilie si se omogenizeaza.


Untul se topeste si se pune peste compozitie , se amesteca si se pune faina amestecata cu praful de copt, iar la final se pune nuca de cocos.


Se pun in pos de ornat si se fac betisoare in tava , pe hartia de copt. Se dau la cuptorul preincalzit , la foc potrivit 20 min. Se scot si se lasa la racit.


Frisca se bate.


Se pune frisca in bol, se pun biscuitii , iar intre se pune cu lingurita dulceata.


POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spritati cu cocos ,frisca si dulceata de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

JamilaCuisine 1

06.06.2013, 17:00

Foarte bunnnnnnn!

Rocsi 1

06.06.2013, 18:57

Niste biscuitei as vrea si eu

Dea_Dea 1

06.06.2013, 23:21

Multumesc mult dragilor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de napolitana