Un desert rapid si apreciat de catre ai mei !!
ALUAT:
ORNAT:
Aluatul:
Se pune in castron smantana, se adauga oul , zaharul , esenta de vanilie si se omogenizeaza.
Untul se topeste si se pune peste compozitie , se amesteca si se pune faina amestecata cu praful de copt, iar la final se pune nuca de cocos.
Se pun in pos de ornat si se fac betisoare in tava , pe hartia de copt. Se dau la cuptorul preincalzit , la foc potrivit 20 min. Se scot si se lasa la racit.
Frisca se bate.
Se pune frisca in bol, se pun biscuitii , iar intre se pune cu lingurita dulceata.
POFTA BUNA!!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro