Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un desert rapid si apreciat de catre ai mei !!
ALUAT:
ORNAT:
Aluatul:
Se pune in castron smantana, se adauga oul , zaharul , esenta de vanilie si se omogenizeaza.
Untul se topeste si se pune peste compozitie , se amesteca si se pune faina amestecata cu praful de copt, iar la final se pune nuca de cocos.
Se pun in pos de ornat si se fac betisoare in tava , pe hartia de copt. Se dau la cuptorul preincalzit , la foc potrivit 20 min. Se scot si se lasa la racit.
Frisca se bate.
Se pune frisca in bol, se pun biscuitii , iar intre se pune cu lingurita dulceata.
POFTA BUNA!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult