Biscuiti spritati(Spritzgebäck)

de marieta in Prajituri, 28 Noi 2011 | 7000 vizualizari

COMENTARII (13)

marieta 1

28.11.2011, 14:12

pozele iar nau iesit cum as fi vrut!!!!!!!!!!!!

Miha 1

28.11.2011, 14:26

Marieta, cu parere de rau, cateva dintre ele le-am sters. Poate data viitoare vor iesi mai bine.

gaby_gabytza 1

28.11.2011, 14:35

prima

DIANA B 1

28.11.2011, 14:46

Pffffffffffffffffffff , pacat de aparatul ala ... chiar nu se poate regla ?

- Andreea - 1

28.11.2011, 15:18

cind vezi asa ceva.....cum sa nu iti placa dulciurile?

MotanLaOale 1

28.11.2011, 15:21

Lau 1

28.11.2011, 16:22

pacat de poze sunt delicioase

Rocsi 1

28.11.2011, 19:14

ce-mi plac..si ai facut si diferita forme

Cris2711 1

29.11.2011, 10:08

alinutzika 1

29.11.2011, 11:52

foarte bune!
Un mic sfat Marieta, draga mea: stii de ce nu-ti ies asa bine pozele? Eu cred ca din cauza ca nu lasi putin imaginea sa se focalizeze si te grabesti sa faci poza. Asa, imaginile ies in ceata, de parca ti-a tremurat mana. Am vazut ca unele poze sunt mai clare, iar unele foarte neclare. Asta inseamna ca nu e de vina aparatul. Chiar daca e mai slab el, pozele sunt mai putin calitative in ce privesc culorile si detaliile, dar nu trebuie sa fie in ceata.
Nu stiu ce aparat ai, dar sa stii ca nici eu nu am aparat performant, insa il "ajut " incercand sa fac pozele la lumina naturala, sa tin aparatul nemiscat cand fac poza si sa fac atatea poze pana sunt multumita de ele..))
Te pup....sper sa nu te superi.. Am vrut doar sa te ajut, pt ca nici mie nu imi ieseau deloc bine la inceput pozele, dar acum eu zic ca sunt acceptabile..

marieta 1

29.11.2011, 13:51

multumesc de sfat!!!nu ma supar.adevarul este ca ma cam grabesc cand fac pozele si in plus am facut prajitura noaptea.unele poze leam facut la lumina becului slab altele a doua zi.dar sa sti tot ce am gatit in ultimul timp a fost in stres fiindca nu sunt la mine acasa ci la munca.dar placerea de a gati si de a posta pe bucataras,imi face sederea mai usoara!!

mena29 1

29.11.2011, 13:59

gustosi!

Miha 1

30.11.2011, 14:26

Chiar daca in fotografia culinara este de preferat a se evita folosirea blitzului, in unele cazuri e chiar binevenit.
In cazul tau Marieta, pozele ies miscate pentru ca imaginea nu este bine focalizata ( aloca un timp numai pentru fotografiere, sa nu mai fii pe fuga. Mai bine 5 minute linistite, decat 10 pe fuga. ) si lumina este foarte slaba (decat o imagine terna, fara culoare, mai bine blitz-ul)

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati