Biscuiti tigrati

de ionela2682 in Prajituri, 27 Oct 2010 | 4109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 15 linguri untura semitopita,
  • 1 cana zahar
  • sare
  • zahar vanilat si alte arome
  • faina cat cuprinde,
  • cacao 1-2 lg,
  • 1 vf cutit bicarbonat stins
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti tigrati:

Se face un aluat potrivit de tare in ingredientele de mai sus pe care-l impartim in doua:intr-unul adaugam esenta de vanilie in celalalt adaugam 1 lg cacao


-intindem aluatul in 2 foi pe care le vom suprapune ,rulam strans dupa care rupem cu mana bucati pe care dezordonat le vom transforma intr-un sul


-cu ajutorul unui fir de ata decupam biscuiteii (din sulul obtinut)de 0,5-1 cm grosime


-punem in tava presarata cu faina si coacem in cuptorul incins

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti tigrati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

maria_claudia 1

28.10.2010, 17:52

foarte frumosi

ionela2682 1

29.10.2010, 13:47

Deci va plac tigrisorii mei! ma bucur!

nadina73 1

05.11.2010, 01:09

super 5 f si la favo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete impanate-reteta reinterpretata!

de abetina 3

ieri la 22:25

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

de katty 6

ieri la 15:32

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta