Biscuiti(cu nutella si nuci)

de Miss_B in Prajituri, 2 Feb 2012 | 6990 vizualizari

 

Aceasta reteta o am dintr-un numar mai vechi al revistei Avantaje.Din punctul meu de vedere,sunt cei mai buni biscuiti facuti acasa!

 

INGREDIENTE

  • 150 grame unt
  • 150 grame zahar tos
  • 1 ou mic
  • esenta de vanilie,aproximativ o lingurita
  • 350 grame faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de sare
  • nutella si nuci(optional,ei se pot lasa si simpli)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti(cu nutella si nuci):

Frecati untul cu zaharul pana ce obtineti o crema. Incorporati, batand in acelasi timp, oul si vanilia.Treptat,puneti faina, sarea  si praful de copt, amestecand pana ce aluatul este gata (va avea o consistenta destul de moale). Incalziti cuptorul la 180 grade. Presarati suprafata de lucru cu faina si intindeti foi de aproximativ 4-5 mm (nu chiar foarte subitri, aveti grija sa nu se rupa). Folositi forme pentru aluat sau taiati sub ce forma doriti. Coaceti timp de 10-15 minute, pana ce devin rumene. Eu am pus nutella si le-am lipit cate doua sau nucile precum in poza. Insa se pot orna oricum doriti.

TIPS-URI

1

Daca vi se pare ca aluatul este prea moale,puneti-l la frigider pentru 20-30 minute.Va fi perfect pentru modelat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti(cu nutella si nuci)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti dietetici cu cocos