Biscuiti(cu nutella si nuci)

de Miss_B in Prajituri, 2 Feb 2012 | 2576 vizualizari

 

Aceasta reteta o am dintr-un numar mai vechi al revistei Avantaje.Din punctul meu de vedere,sunt cei mai buni biscuiti facuti acasa!

 

INGREDIENTE

  • 150 grame unt
  • 150 grame zahar tos
  • 1 ou mic
  • esenta de vanilie,aproximativ o lingurita
  • 350 grame faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de sare
  • nutella si nuci(optional,ei se pot lasa si simpli)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti(cu nutella si nuci):

Frecati untul cu zaharul pana ce obtineti o crema. Incorporati, batand in acelasi timp, oul si vanilia.Treptat,puneti faina, sarea si praful de copt, amestecand pana ce aluatul este gata (va avea o consistenta destul de moale). Incalziti cuptorul la 180 grade. Presarati suprafata de lucru cu faina si intindeti foi de aproximativ 4-5 mm (nu chiar foarte subitri, aveti grija sa nu se rupa). Folositi forme pentru aluat sau taiati sub ce forma doriti. Coaceti timp de 10-15 minute, pana ce devin rumene. Eu am pus nutella si le-am lipit cate doua sau nucile precum in poza. Insa se pot orna oricum doriti.

 

TIPS-URI

1

Daca vi se pare ca aluatul este prea moale,puneti-l la frigider pentru 20-30 minute.Va fi perfect pentru modelat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti(cu nutella si nuci)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Ina 1

02.02.2012, 15:04

Miss_B 1

02.02.2012, 15:09

Multumescccc

Lau 1

03.02.2012, 08:48

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu gem de prune