Prajitura din albusuri cu ciocolata

de GeorgiG in Prajituri, 10 Sep 2016 | 1243 vizualizari

 

O prajitura foarte pufoasa.

 

INGREDIENTE

  • 9 albusuri
  • 200 g faina
  • 225 g ciocolata neagra
  • 120 g unt
  • 160 g zahar
  • un plic praf de copt
  • 50 g ciocolata alba
  • un cub de unt
  • papaya si ananas confiate
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din albusuri cu ciocolata:

Topim ciocolata cu untul. Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma tare.


Peste albusuri adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt, amestecand usor.


Adaugam si ciocolata topita si la final fructele confiate. Turnam compozitia in tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit.Lasam la cuptor pana se rumeneste usor si se desprind marginile. Facem testul cu scobitoarea .


Topim ciocolata alba cu un cub de unt si glazuram prajitura.Peste glazura de ciocolata am ras putina ciocolata alba.


Am avut o mare surpriza cu aceasta prajitura, Nu m-am asteptat sa iese atat de pufoasa.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din albusuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

11.09.2016, 01:00

O, ce delicioasa e!

Rahela Velicu 1

12.09.2016, 09:44

GeorgiG 1

18.11.2016, 12:48

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac