Prajitura din albusuri cu ciocolata

de GeorgiG in Prajituri, 10 Sep 2016 | 879 vizualizari

 

O prajitura foarte pufoasa.

 

INGREDIENTE

  • 9 albusuri
  • 200 g faina
  • 225 g ciocolata neagra
  • 120 g unt
  • 160 g zahar
  • un plic praf de copt
  • 50 g ciocolata alba
  • un cub de unt
  • papaya si ananas confiate
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din albusuri cu ciocolata:

Topim ciocolata cu untul. Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma tare.


Peste albusuri adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt, amestecand usor.


Adaugam si ciocolata topita si la final fructele confiate. Turnam compozitia in tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit.Lasam la cuptor pana se rumeneste usor si se desprind marginile. Facem testul cu scobitoarea .


Topim ciocolata alba cu un cub de unt si glazuram prajitura.Peste glazura de ciocolata am ras putina ciocolata alba.


Am avut o mare surpriza cu aceasta prajitura, Nu m-am asteptat sa iese atat de pufoasa.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din albusuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

11.09.2016, 01:00

O, ce delicioasa e!

noiinbucatarie 1

12.09.2016, 09:44

GeorgiG 1

18.11.2016, 12:48

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu zmeura si lapte condensat