Biscuitit fragezi cu finetti

de susu in Dulciuri, 23 Mar 2011 | 3694 vizualizari

 

O nebunie de biscuitit, mi-au placut cel mai mult dintre toti biscuiteii facuti de pana acum, aluatul are o textura moale datorita cremei de ciocolata si daca le puneti ciocolata si putina nuca sunt nemaipomenitit.

 

INGREDIENTE

  •   250 gr faina
  • 2 oua
  • 175 gr unt
  • 50 gr cacao de buna calitate
  • 60 gr zahar
  • 150 gr finetti
  • Esenta de rom 1 fiola
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 linguri de cognac
  • 1 lingurita coaja de portocale
  • Nuci
  • Ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuitit fragezi cu finetti:

Ouale se mixeaza cu zaharul, esentele si coaja de portocale. Se adauga untul topit si racit si se omogenizeaza. Se pune crema finetti si se mixeaza iarasi. Separat se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa. Se adauga treptat din ingredientele uscate la oua si se amesteca bine pana se formeaza un aluat moale si pufos. Aluatul se pune in folie alimentara si se da la rece pentru 40 de minute.


Se fac bilute sau se taie aluatul cu forme si se dau la cuptor pentru 8-10 minute si nu mai mult, atat cat sa treaca testul cu scobitoarea. Biscuititi trebuie sa fie moi si nu tari sau crocanti. Puteti sa-i umpleti cu finetti la mijloc, sa-i glazurati cu ciocolata sau sa-I lasati simpli. O parte i-am umplut la mijloc cu ciocolata si farami de nuca sip e altii i-am decorat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuitit fragezi cu finetti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

goldielocks 1

24.03.2011, 20:19

cat de frumosi sunt,abia astept sa ii incerc

Rocsi 1

24.03.2011, 22:34

da cat de bune sunt susu..ma uitam la ele si nu le-as fi desfacut..si cand le-am desfacut mancam cate 1, 2 pe zi sa fie mai mult timp oricum sunt super bune

adry88 1

02.06.2011, 16:42

ce bunatati vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Desert cu ciocolata si capsuni