BIZCOCHO

de luminita20_2006 in Prajituri, 7 Apr 2010 | 4599 vizualizari

 

BIZCOCHO este o reteta de pandispan luata de pe un site spaniol sincer nu am salvat numele siteului sa va pot arata si voua sursa de inspiratie dar...sper sa va placa ...e o nebunie

 

INGREDIENTE

  • 220 de grame de făină,
  • -100 de grame de ciocolata
  • - 100 de grame de nucă de cocos rasă,
  • -4 ouă,
  • -1 plic praf de copt
  • -100 ml de ulei de floarea soarelui,
  • -coji de portocala,
  • -180 de grame de zahăr,
  • -50 ml de lapte ,
  • - 1 felie de ananas în sirop (opţional)
  • -o priză de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BIZCOCHO:

Se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma se aduga zaharul treptat. Galbenusurile se amesteca cu un pic se sare, apoi se incorporeaza uleiul, laptele si nuca de cocos. Se adauga toate acestea peste albusuri se pune si faina ; se amesteca usor se adauga si praful de copt.Se imparte aluatul in 2 in una din ele se pune ciocolata topita. Se aseaza intr-o forma de copt hartie si se toarna compozitia cu ciocolata dupa care se da la frigider 5-10 min. Dupa ce au trecut cele 5min se toatna compozita alba si se da la cuptor 45 de min la foc mediu.Ps. putei pune la fundul tavii felii de ananas apoi cele 2 compozitii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "BIZCOCHO" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

12.04.2010, 10:30

daca e cu cocos o pun direct la favorite
Luminita ai dreptate e mai interesant daca suna mai altfel

Sylvia 1

13.04.2010, 14:12

5 furculite de la mine, este foarte bun si in Franta se face si ii zice Marbre este chec la baza dar difera la denumire de la tara la tare si in functie de ingrediente, checul clasic cu unt se numeste aici Quatre Quart

adry88 1

18.05.2011, 21:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Briose de ciocolata cu umplutura de Almette si ciocolata alba