Blat de tort cu cacao

de -Miti- in Torturi, 23 Mar 2015 | 3242 vizualizari

 

Reteta o puteti folosi la toate torturile unde baza este un blat cu cacao

 

INGREDIENTE

  • 175 gr faina
  • 25 g cacao
  • 6 oua
  • 6 linguri de ulei
  • 6 linguri de apa
  • 150 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de tort cu cacao:

Preaincalzim cuptorul.


Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si batem in continuare.


Alternativ, adaugam galbenusurile, uleiul si apa. Se pune un galbenus, o lingura de apa, una de ulei, tot asa pana se termina.


Adaugam faina cernuta, cacao si praful de copt si incorporam cu o miscare circulara, de sus in jos.


Punem compozitia in forma de copt tapetata cu ulei si faina sau foaie de copt si o dam la cuptor.


E gata cand trece testul scobitorii, o introducem in mijloc si iese curata. In primele 5 minute nu se deschide usa cuptorului, altfel blatul se va lasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

28.03.2015, 12:08

Bun cu crema de vanilie

gaby_gabytza 1

29.03.2015, 20:26

-Miti- 1

02.04.2015, 22:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort pentru mama