Blinii cu branza sarata

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2015 | 5297 vizualizari

 

M-am inspirat de pe site-ul lalena.ro

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare de lapte caldut (paharul sa fie de 250 ml)
  • 2 pahare faina
  • 20 g drojdie proaspata
  • 2 oua
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 praf de sare
  • aprox. 150-200 g branza sarata/telemea
  • cateva linguri de ulei
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blinii cu branza sarata:

Intr-un bol amestecam laptele cu drojdia, zaharul si faina.


Lasam sa creasca pentru jumatate de ora.


Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu praful de sare.


Adaugam pe rand galbenusurile in aluat, branza razuita si amestecam bine.


Adaugam spuma de albusuri si amestecam usor pana la incorporare. Mai lasam 10 minute la crescut.


Punem pe foc o tigaie si o ungem cu ulei. Turnam 1-2 polonice de aluat si coacem la foc mediu pe ambele parti.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Blinii cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

27.09.2015, 23:21

Arata senzational!

deyutzky 1

28.09.2015, 00:43

Rux Saru'mana!

mihaelar63 1

13.10.2015, 11:58

Imi plac foarte mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci Umplute