Gratin cu andive si kaiser

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2011 | 2615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 andive
  • 2 cepe rosii
  • 100 gr de ementale(cascaval ras)
  • cateva cubulete de cascaval rucar
  • 150 ml de lapte
  • 1 lingura si jumatate de amidon
  • o lingurita de zahar
  • sare
  • piper
  • praf de nuca de muscada(nucsoara)
  • 150 gr de kaizer
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin cu andive si kaiser:

Se spala andivele,se taie rondele si se fierb cateva minute apoi se scurg de apa. Separat calim kaizerul care il taiem fasii subtiri, apoi adaugam ceapa care o taiem cubulete. Le calim impreuna adaugand din cand in cand apa. Peste kaizer punem andivele si zaharul si lasam sa fiarba cateva minute.


Amestecam amidonul cu laptele si il punem la fiert, apoi adaugam emmentaler ras, praful de nuca de muscada si piperul si amestecam bine pana devine o crema. Punem aceasta crema peste andive si amestecam bine.


Ungem un vas de yena cu unt si punem aceasta compozitie, iar pe deasupra adaugam cateva cubulete de cascaval rucar si dam la cuptor ptr cateva minute sa se lege si sa se rumeneasca pe deasupra.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin cu andive si kaiser" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Ligia Bxl 1

14.01.2011, 09:42

mihaela,medioto multumesc

mamaieelena 1

14.01.2011, 10:14

bun si aratos

Ligia Bxl 1

14.01.2011, 14:10

multumesc mamaieelena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu branza