Oua umplute cu ton

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2010 | 6544 vizualizari

 

sant fantastic de bune ...........noua ne plac mai mult decat cele cu pateu

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1-2 conserve de ton in ulei(eu pun 2)
  • 4-5 linguri pasta de tomate
  • 3-4 linguri de maioneza
  • sare,
  • maioneza
  • piper
  • 2 linguri de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Se fierb ouale tari apoi se taie in doua ,se scot galbenusurile care se amesteca cu tonul scurs de ulei si pisat,4-5 linguri din pasta de tomate,untul ,3-4 linguri de maioneza,sare si piper.Se umplu ouale cu acest amestec minunat si se pun pe un platou cu maioneza,se orneaza dupa placul fiecaruia

Sant minunate incercatile cu incredere ,mai ales pentru cei care sant iubitori de peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Teo 1

03.03.2010, 22:35

ce idee grozava, eu mare iubitoare de peste! multumesc!

nadina73 1

04.03.2010, 00:28

ma bucur ca va plac retetele postate de mine

danis 1

29.03.2010, 01:39

cu peste sant foarte bune imi plac mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga impaturita