Blinii dulci&ciocolatoase

de Corinuta in Dulciuri, 7 Noi 2010 | 4112 vizualizari

 

Hihihi.........am incercat tigaia de blinii! Multumesc Bucataras!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 ml iaurt
  • 2 linguri zahar
  • 10 linguri rase de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri fulgi de ciocolata
  • ulei ptr prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blinii dulci&ciocolatoase:

Se bat sau se mixeaza bine ouale cu iaurtul, zaharul si zaharul vanilat. Cand s-a topit zaharul se adauga faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza in continuare. Fulgii de ciocolata se pun ultimii si se amesteca usor.


In tigaia unsa cu putin ulei se aseaza cate o lingura din compozitie si se coc la foc mic pe ambele parti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Blinii dulci&ciocolatoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Corinuta 1

10.11.2010, 11:27

Sylvia, buna idee!

AndreeaMaria 1

26.11.2010, 21:53

yam yam

elena1988 1

08.02.2011, 10:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură televizor