Blinii - placinte cu diverse umpluturi

de Crista_Luca in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 10285 vizualizari

 

Placinte cu diverse umpluturi,,,sunca, cascaval, branza telemea, branza dulce, mere, pere ...sau ce va place mai mult .... eu le-am facut cu cascaval si sunca cu ciuperci , este delicioasa , sper sa va placa !

 

INGREDIENTE

  • 2 buc oua
  • 500 ml lapte batut
  • 200 g branza de vaci
  • 1 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 250 g faina
  • 0.25 lingurite sare
  • 500 g sunca presata
  • 1 buc ceapa alba
  • o cutie ciuperci conservate
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blinii - placinte cu diverse umpluturi:

Se  curata, se taie marunt o ceapa si se caleste in putin ulei. Apoi am adaugat sunca. Cand s-a prajit putin, punem ciupercile scurse de apa. Amestecam si lasam inca 10 min. La final am adaugat  patrunjelul tocat si sare cu piper dupa gust.

Acum facem aluatul. Amestecam  bine cu mixerul,  intr-un bol, branza de vaci, ouale si jumatate din cantitatea de lapte batut, si sare dupa gust.  Urmeaza faina, iarasi amestecam bine cu mixerul sa nu fie cocoloase.

In cealalta cantitate de lapte bautut adaugam bicarbonatul de sodiu, amestecam bine si turnam in aluat. Amestecam din noua aluatul, ar trebui sa fie de consistenta ca la smantana, un pic mai lichida. Intr- o tigaie de teflon incinsa cu 1-2 lingurite de ulei, turnam un polonic de aluat, si cand a inceput se se coaca, punem umplutura in mijloc. Cu o paleta de teflon sau lemn  se  indoaie aluatul, sa fie ca un semicerc. Se prajesc la foc mic.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Blinii - placinte cu diverse umpluturi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval DeSenvis pane