Boccelute de clatite cu piept de pui

de Julie in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2010 | 10303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • 2 oua,
  • 1 cana lapte,
  • 1 lingura ulei,
  • patrunjel verde,
  • sare,
  • piper,
  • faina
  • Pentru umplutura:
  • 1 piept de pui,
  • 2 buc. ardei gras rosu,
  • ceapa verde,
  • sare,
  • piper,
  • 1 ou,
  • 2 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boccelute de clatite cu piept de pui:

Se face aluatul amestecand toate ingredientele si se prajesc clatitele. Se lasa deoparte pana se pregateste umplutura.

Intr-o tigaie cu 1 lingura ulei se pun: pieptul de pui taiat in bucati mici, ardeiul gras si ceapa verde tocate marunt. Se lasa pe foc pana se inmoaie toate . Se lasa sa se raceasca putin si se adauga smantana si oul. Cu acest amestec se umplu clatitele , li se dau forma de boccelute si se prind cu frunze de ceapa verde. Se pun intr-o tava ,se aseaza pe fiecare cate o bucata mica de unt si se dau la cuptor pentru 10-15 minute.

Se servesc atat calde cat si reci stropite cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Boccelute de clatite cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

09.11.2010, 21:39

aratoase si bune

marty 1

10.11.2010, 09:07

niam niam ce bine arata si cred ca la gust
salvata reteta la favorite si furcu de rigoare!!
felicitari!
tine-o tot asa

Bya Ralu 1

06.01.2013, 21:16

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu pateu