Bomboane cu biscuiti, nuca si murata

de Sim0na in Dulciuri, 30 Noi 2012 | 1687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri biscuiti pisati
  • 5 linguri nuca macinata
  • 3 lingurite cacao
  • 1 lingura murata (sau visinata, afinata)
  • 3 linguri zahar pudra
  • 2 linguri nuca de cocos
  • cca 100 g unt
  • miez de nuca
  • fulgi de cocos ptr ornate
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu biscuiti, nuca si murata:



Am amestecat biscutii cu nuca, cacaoa, zaharul pudra. Am adugat apoi untul si murata, iar la final nuca de cocos. Daca aluatul este prea moala mai adaugati biscuiti sau nuca de cocos, daca-i prea tare mai subtiati-l cu alcool sau unt. Asta-i in functie de tipul de biscuiti.


Cand aluatul a devenit la consistenta dorita, am luat cu mana cat o nuca, am pus in mijloc miez de nuca, i-am dat forma rotunda, apoi am tavalit biluta prin nuca de cocos.


Am procedat asemeni pana am terminat compozitia. Din aceste cantitati mi-au iesit 20 de bucati.


Simplu si delicious, nu?!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu biscuiti, nuca si murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

iri_iri 1

30.11.2012, 19:37

tare imi mai plac

mamaieelena 1

30.11.2012, 20:48

mmmm bune

deyutzky 1

02.12.2012, 10:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Desert bomboane cu nuca si biscuiti