Fursecuri aromate si glazurate

de Valclaudia in Dulciuri, 28 Mar 2014 | 1512 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 gr. faina
  • 200 gr. unt
  • 120 gr. zahar pudra
  • 2 oua +1 albus
  • 1 plic zahar vanilat
  • cca 30 gr. coaja de portocala confiata
  • 100 gr. nuca macinata
  • 1 praf de sare

Glazura+ decor

  • 30 ml frisca lichida
  • 150 ciocolata amaruie
  • bombonele colorate
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri aromate si glazurate:

Trecem nuca si coaja de portocala confiata prin robot.


Amestecam untul (care trebuie sa fie la temperatura camerei) cu zaharul (+ zaharul vaanilat), apoi cu 2 oua intregi+1 albus,nuca macinata si coaja de portocala.


La final adaugam faina, framantam totul cca 10 minute, intindem aluatul pe masa de lucru, decupam fursecurile cu formele dorite si le asezam in tava tapetata cu harie de copt.


Le coacem la temperatura moderata pana se rumenesc usor.


Dupa ce s-au racit le decoram cu un strat de glazura (topim ciocolata in frisca lichida la foc mic) si bombonele colorate.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri aromate si glazurate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Anett 1

29.03.2014, 10:50

ce dragute!

Lau 1

29.03.2014, 11:28

Lia_ 1

30.03.2014, 10:15

ce frumoase si ce prezentari frumoase. tu chiar faci cu pasiune si dragoste

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu nuca de cocos - de post