Fursecuri aromate si glazurate

de Valclaudia in Dulciuri, 28 Mar 2014 | 2799 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 gr. faina
  • 200 gr. unt
  • 120 gr. zahar pudra
  • 2 oua +1 albus
  • 1 plic zahar vanilat
  • cca 30 gr. coaja de portocala confiata
  • 100 gr. nuca macinata
  • 1 praf de sare

Glazura+ decor

  • 30 ml frisca lichida
  • 150 ciocolata amaruie
  • bombonele colorate
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri aromate si glazurate:

Trecem nuca si coaja de portocala confiata prin robot.

Amestecam untul (care trebuie sa fie la temperatura camerei) cu zaharul (+ zaharul vaanilat), apoi cu 2 oua intregi+1 albus,nuca macinata si coaja de portocala.

La final adaugam faina, framantam totul cca 10 minute, intindem aluatul pe masa de lucru, decupam fursecurile cu formele dorite si le asezam in tava tapetata cu harie de copt.

Le coacem la temperatura moderata pana se rumenesc usor.

Dupa ce s-au racit le decoram cu un strat de glazura (topim ciocolata in frisca lichida la foc mic) si bombonele colorate.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri aromate si glazurate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Anett 1

29.03.2014, 10:50

ce dragute!

Lau 1

29.03.2014, 11:28

Lia_ 1

30.03.2014, 10:15

ce frumoase si ce prezentari frumoase. tu chiar faci cu pasiune si dragoste

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

Salata de citrice cu burrata

pe 24.01 la 18:51

Parizer de pui facut in casa

de katty 7

pe 24.01 la 11:34

TOP
utilizatori

mihaelar63

7027 puncte

katty

4779 puncte

dantes

3181 puncte

Gherca Daniela

2299 puncte

madi_marin

2120 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

Salata de citrice cu burrata

pe 24.01 la 18:51

Parizer de pui facut in casa

de katty 7

pe 24.01 la 11:34

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu umplutura de cocos