BOMBOANE DE CIOCOLATA

de roberta24 in Dulciuri, 21 Dec 2009 | 5607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 DE GRAME CIOCOLATA NEAGRA SAU ALBA;
  • 150 GRAME DE MARGARINA;
  • 2 GALBENUSURI;
  • 10 LINGURI ZAHAR PUDRA;
  • 10 LINGURI NUCA PRAJITA SI MACINATA;
  • VISINE DIN VISINATA SAU DIN COMPOT;
  • NUCA PRAJITA SI MACINATA PENTRU DECOR.
  • O FIOLA DE ESENTA DE ROM.
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BOMBOANE DE CIOCOLATA:

SE RUPE CIOCOLATA BUCATELE SI SE PUNE LA TOPIT PE BAIE DE ABURI, SE ADAUGA GALBENUSURILE PE RAND AMESTECANDU-SE BINE DUPA FIECARE DIN ELE, APOI SE ADAUGA MARGARINA TAIATA CUBULETZE SI SE AMESTECA IN CONTINUARE PANA SE TOPESTE ACEASTA SI SE INCORPOREAZA. SE DAUGA CELE 10 LINGURI DE ZAHAR PUDRA AMESTECANDU-SE ENERGIC SI APOI CELE 10 LINGURI DE NUCA, LA FINAL ADAUGAM ESENTA DE ROM. LASAM COMPOZITIA SA SE RACEASCA SI DUPA ACEEA CU FORMAM BOMBOANELE PUNAND IN FIECARE DIN ELE CATE O VISINA SI LE DAM PRIN NUCA MACINATA.

Daca ti-a placut reteta noastra "BOMBOANE DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

georgiana_paraschiv 1

22.12.2009, 14:07

BAFTA LA BOMBONELE IONIX!
SI UN CRACIUN FERICIT
LA MULTI ANI !

ionix 1

22.12.2009, 14:11

multumesc Georgiana... un Craciun fericit iti doresc si tie si un an nou fericit...

ionix 1

23.12.2009, 10:42

Roberta, mai am o intrebare... se poate inlocui margarina cu unt??? mersic...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Creme brulee cu smochine si boabe de struguri