BOMBOANE DE CIOCOLATA

de roberta24 in Dulciuri, 21 Dec 2009 | 2426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 DE GRAME CIOCOLATA NEAGRA SAU ALBA;
  • 150 GRAME DE MARGARINA;
  • 2 GALBENUSURI;
  • 10 LINGURI ZAHAR PUDRA;
  • 10 LINGURI NUCA PRAJITA SI MACINATA;
  • VISINE DIN VISINATA SAU DIN COMPOT;
  • NUCA PRAJITA SI MACINATA PENTRU DECOR.
  • O FIOLA DE ESENTA DE ROM.
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BOMBOANE DE CIOCOLATA:

SE RUPE CIOCOLATA BUCATELE SI SE PUNE LA TOPIT PE BAIE DE ABURI, SE ADAUGA GALBENUSURILE PE RAND AMESTECANDU-SE BINE DUPA FIECARE DIN ELE, APOI SE ADAUGA MARGARINA TAIATA CUBULETZE SI SE AMESTECA IN CONTINUARE PANA SE TOPESTE ACEASTA SI SE INCORPOREAZA. SE DAUGA CELE 10 LINGURI DE ZAHAR PUDRA AMESTECANDU-SE ENERGIC SI APOI CELE 10 LINGURI DE NUCA, LA FINAL ADAUGAM ESENTA DE ROM. LASAM COMPOZITIA SA SE RACEASCA SI DUPA ACEEA CU FORMAM BOMBOANELE PUNAND IN FIECARE DIN ELE CATE O VISINA SI LE DAM PRIN NUCA MACINATA.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "BOMBOANE DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

georgiana_paraschiv 1

22.12.2009, 14:07

BAFTA LA BOMBONELE IONIX!
SI UN CRACIUN FERICIT
LA MULTI ANI !

ionix 1

22.12.2009, 14:11

multumesc Georgiana... un Craciun fericit iti doresc si tie si un an nou fericit...

ionix 1

23.12.2009, 10:42

Roberta, mai am o intrebare... se poate inlocui margarina cu unt??? mersic...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida cu visine si nuca