Bomboane de pom cu spanac cu seminte

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2016 | 498 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori.  Sunt foarte bune. Cu siguranta le vor placea si colindatorilor.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat
  • 200 g spanac conservat
  • 100 g branza de capra
  • 100 g iaurt cremos
  • 25 g unt
  • 50 g seminte de dovleac
  • 30 g chia
Portii: 45
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de pom cu spanac cu seminte:



Scurgem bine spanacul si il calim in unt. Cat se racoreste spanacul calit, amestecam branza de capra maruntita, cu iaurtul, pana devine o crema. Punem crema de branza peste spanac, omogenizam si adaugam semintele de chia si de dovleac. Foaia de aluat o taiem dreptunghiuri pe care le mai intindem cu sucitorul. Luam fiecare dreptunghi de aluat, punem o lingurita de compozitie de spanac in mijlocul dreptunghiului, aducem fiecare margine peste umplutura, apoi rasucim la capete precum bomboanele de pom. Asezam bomboanele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti folosi branza feta in loc de branza de capra, si in acest caz, nu mai trebuie sa puneti iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de pom cu spanac cu seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Camelya 1

30.12.2016, 10:23

Rocsi 1

01.01.2017, 22:25

Cat de faine ti-au iesit!

Bucataras Diana 1

01.01.2017, 23:14

Multumesc Rocsi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu ciuperci si crema de branza cu spanac