Bomboane din biscuiti cu caise confiate

de Toamna07 in Dulciuri, 12 Noi 2012 | 2127 vizualizari

 

Un desert pentru care nu este nevoie de cuptor si se fac intr-un timp record.
Le puteti servi si in post daca folositi, la prepararea lor, biscuiti de post si lapte de soia.:)

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru 25 bucati:

  • 300 g biscuiti
  • 200 g nuci
  • 200 g caise confiate
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri dulceata sau gem de caise
  • 3 linguri nuca de cocos
  • 2 linguri zahar pudra vanilat
  • esenta de rom
  • 2-3 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane din biscuiti cu caise confiate:

Caisele se taie cubulete mici.

Nucile se usuca in cuptorul incins,10-15 minute,apoi se curata de coaja si se maruntesc.

Biscuitii se zdrobesc si ei.

Se amesteca intr-un castron nucile,biscuitii,romul,zaharul pudra,cacao cernuta si gemul de caise adaugat treptat.Compozitia obtinuta trebuie sa fie bine legata.Daca este prea uscata adaugati putin lapte.

Omogenizam foarte bine.

Se ia cate putina compozitie si formam bilute mici,bombonele pe care le trecem prin nuca de cocos si/sau nuca macinata.

Se lasa 2-3 ore sa se intareasca.



Super bune si de efect pe masa familiei.



De sarbatori le puteti darui prietenilor daca le impachetati intr-un mod placut.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane din biscuiti cu caise confiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

12.11.2012, 21:42

ce frumoase sunt!

Toamna07 1

15.11.2012, 10:12

Sunteti grozave!
Multumesc!

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 13:55

faine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa ciocolatoasa cu caise- 1 an de blog