Cocos Choco

de AnyCostescu in Dulciuri, 1 Mar 2013 | 2452 vizualizari

 

ce poate fi mai bun dimineata langa o cafea sau cappucino, decat aceste batoane de cocos..nu au ele aspectul celor comerciale dar va asigur ca au fost delicioase:)

 

INGREDIENTE

  • 200 g nuca de cocos
  • 100 g lapte praf
  • 50 g zahar pudra
  • aproximativ 300 g lapte condensat
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 g ciocolata cu lapte
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocos Choco:

Am amestecat intr-un bol nuca de cocos,laptele praf,zaharul pudra si vanilat si laptele condensat pana am obtinut un "aluat" nici moale nici tare..


Am facut din acest aluat batoane pe care le-am dat la congelator cam 30 minute(am uitat de ele:)))


Dupa cele 30 minute am mai modelat fiecare baton...nu mi-au iesit perfecte dar gustul a fost super..


Ciocolata am topit-o pe baie de abur...


Am luat fiecare baton si l-am dat prin ciocolata topita..


Am dat la rece batoanele cateva ore...


Merg super dimineata cu, cafea sau cappucino...


enjoy :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cocos Choco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

AnyCostescu 1

01.03.2013, 20:36

Lau 1

02.03.2013, 18:45

lucy2002 1

03.06.2013, 12:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bilute cu visine