Prajitura cu Inka

de Angelina_Elena in Dulciuri, 18 Iul 2013 | 1187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 3 linguri inka
  • jumatate cana lapte
  • jumatate cana ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu Inka:

Ouale impreuna cu zaharul se mixeaza spuma. Adaugam apoi laptele si uleiul.


Faina cernuta o amestecam cu praful de copt si o adaugam peste compozitia lichida.


Impartim compozitiea in 2 parti egale. In una punem inka iar cealalta o lasam asa.


Tapetam o tava cu hartie de copt si putin ulei.


Asezam (folosind o lingura pentru aluatul alb si o lingura pentru aluatul maro) in mijlocul tavii o lingura din compozitia alba, o lingura din compozitia maro, una peste alta pana terminam.


Dam tava la cuptorul preincalzit timp de 30-35 de minute, uitandu-ne din cand in cand pentru a nu se arde.


Cand s-a racit se pudreaza cu zahar.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu Inka" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Angelina_Elena 1

19.07.2013, 13:19

Geanina

diaconta 1

20.07.2013, 22:27

ce super arata

Angelina_Elena 1

20.07.2013, 22:36

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu Inka