"Bomboane" din branza cu ierburi

de Maria68 in Dulciuri, 14 Ian 2012 | 1656 vizualizari

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de:  

  • 300g branza cu ierburi
  • 100g branza topita
  • 4 linguri seminte de susan
  • 1 legatura patrunjel
  •  2 crengute cimbru
  • 4 frunze de busuioc
  • 2 linguri boia
  •  sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Bomboane" din branza cu ierburi:

Intr-o tigaie neunsa, rumenim semintele de susan.


Separat intr-un castron, amestecam patrunjelul tocat cu cimbrul si busuiocul.



Intr-un alt castron, amestecam energic branza cu ierburi cu branza topita.Cu palmele umezite cu apa rece, modelam "bomboanele" din branza.

Pe o parte dintre ele, le trecem prin verdeata tocata, altele prin boia ,iar restul le trecem prin susanul rumenit.

Cand sunt gata, asezam "bomboanele" in hartiute si le lasam la rece minim 30 de minute ca sa se intrepatrunda aromele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra ""Bomboane" din branza cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Maria68 1

16.01.2012, 12:01

Multumesc fetelor

mena29 1

16.01.2012, 12:05

Frumusele foc,anul trecut am facut si eu de Rev.

mamaieelena 1

16.01.2012, 22:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Bilute(bombite) de biscuiti cu ciocolata si visine