Bomboane din dovleac

de anca_rm in Dulciuri, 25 Noi 2016 | 1480 vizualizari

 

O modalitate de a folosi minunatul dovleac cu ingrediente naturale, sanatoase. Aceste bomboane pot fi servite si in perioada postului.

 

INGREDIENTE

  • 350gr dovleac copt
  • 100 gr faina migdale/cocos (pot fi fulgi de cocos)
  • 50 gr zahar cocos / miere
  • 150 gr unt de cocos (3 linguri )
  • 1 lingurita scortisoara
  • Glazura:
  • 100 gr unt de cocos
  • 1 lingura cacao
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane din dovleac:

Dovleacul l-am copt si l-am lasat la racit.


Am scos pulpa de pe coaja si am cantarit sa am 350 gr. Am pus-o in vasul robotului. Adaugam faina / fulgi, zaharul sau mierea, untul de cocos si scortisoara .


Pornim robotul si lasam sa se formeze o pasta omogena.


Luam cu lingurita si formam bomboane.


Punem bomboanele la racit in frigider si le vom orna cu o glazura.


Glazura: 100 gr unt de cocos si 1 lingura cacao.


Am incalzit untul de cocos pana cand a devenit lichid si l-am amestecat cu cacao.



Eu am folosit resturile de migdale ramase de la prepararea laptelui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane din dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

25.11.2016, 17:36

Ce idee faina!

Bunica 1

25.11.2016, 21:11

Hi,la asta chiar nu mă gândeam!

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

8943 puncte

Panacris

8790 puncte

Rocsi

6824 puncte

Constelatialeu

4944 puncte

RODIMUR

4470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de naut
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Inimioare de foietaj cu cremă de brânză

de Ancutsa 6

ieri la 21:47

Mic dejun cald, cu ochiuri in clatite cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 20:17

Clatite aperitiv cu spanac, umplute cu crema de branza

de RODIMUR 7

ieri la 18:41

Smoothie de grapefruit, portocala si mar

de vasimur 4

ieri la 18:05

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaelo