Bomboane din dovleac

de anca_rm in Dulciuri, 25 Noi 2016 | 1110 vizualizari

 

O modalitate de a folosi minunatul dovleac cu ingrediente naturale, sanatoase. Aceste bomboane pot fi servite si in perioada postului.

 

INGREDIENTE

  • 350gr dovleac copt
  • 100 gr faina migdale/cocos (pot fi fulgi de cocos)
  • 50 gr zahar cocos / miere
  • 150 gr unt de cocos (3 linguri )
  • 1 lingurita scortisoara
  • Glazura:
  • 100 gr unt de cocos
  • 1 lingura cacao
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane din dovleac:

Dovleacul l-am copt si l-am lasat la racit.


Am scos pulpa de pe coaja si am cantarit sa am 350 gr. Am pus-o in vasul robotului. Adaugam faina / fulgi, zaharul sau mierea, untul de cocos si scortisoara .


Pornim robotul si lasam sa se formeze o pasta omogena.


Luam cu lingurita si formam bomboane.


Punem bomboanele la racit in frigider si le vom orna cu o glazura.


Glazura: 100 gr unt de cocos si 1 lingura cacao.


Am incalzit untul de cocos pana cand a devenit lichid si l-am amestecat cu cacao.



Eu am folosit resturile de migdale ramase de la prepararea laptelui.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane din dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

25.11.2016, 17:36

Ce idee faina!

Bunica 1

25.11.2016, 21:11

Hi,la asta chiar nu mă gândeam!

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Desert cu bostan "Soarele"