Bomboane Rafaello

de Anamaria Cook in Dulciuri, 7 Apr 2014 | 5758 vizualizari

 

Cu doar cateva ingrediente si fara coacere va recomand sa incercati aceste delicii macar din cand in cand.

 

INGREDIENTE

  • 200 g nuca de cocos plus extra pentru exterior
  • 200 g lapte praf
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • alune prajite, nesarate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello:

  Puneti untul si zaharul intrun vas pe foc mic pana ce aceastea s-au topit complet.

  Cand zaharul si untul s-au topit stingeti focul si adaugati laptele praf, nuca de cocos si zeama de lamaie, amestecand pana se incorporeaza complet. Formati bile de marimea dorita (eu le-am facut cat o nuca) si impingeti o aluna in centru apoi tavaliti prin nuca de cocos. Puteti adauga si putina napolitana faramata in aluat pentru o consistenta mai crocanta.

  Procedati astfel pana ce epuizati toata compozitia. Puteti servi imediat sau pastra in frigider.

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

07.04.2014, 20:41

Prea bune si delicioase

elucubratiiculinare 1

08.04.2014, 10:05

dragoste la prima degustare

ilinca_rox 1

29.05.2014, 11:01

foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bomboane Rafaello